logo
Filmjölkslimpa med frön och gryn

Idas Hembageri

16 juli 2024

Ett otroligt mättande och ljuvligt smakande bröd, proppat med nyttiga frön och gryn.

Filmjölkslimpa med frön och gryn

80 min

11 st

Ingredienser

10 port

grahamsmjöl2.5 dl
vetemjöl2.5 dl
havregryn1 dl
solroskärnor1 dl
rågkross1 dl
vetekli0.5 dl
linfrö0.5 dl
sirap1 dl
salt0.5 msk
bakpulver1 msk
filmjölk5 dl

Gör så här

Blanda alla ingredienser i en stor skål.

Häll smeten i en brödform.

Grädda i ca 80 minuter i 175 grader. Håll koll på slutet så det inte bränns!

    Vi använder cookies

    Vi använder cookies för att möjliggöra en bättre användarupplevelse på vår hemsida. För mer information om hur vi använder cookies, se vår cookiepolicy.

    Genom att klicka på "Acceptera" godkänner du vår användning av cookies på webbplatsen. Om du väljer "Avvisa" kommer endast nödvändiga cookies att användas.