30 min
30 min
En snabb och enkel glutenfri ugnspannkaka full med nyttiga ingredienser. Perfekt för en snabb lunch under semestern.
30 min
9 st
4 port
kycklingbacon | 1 förp | |
morötter | 2 st | |
glutenfri mjölmix | 3 dl | |
salt | 0.5 tsk | |
bakpulver | 1.5 tsk | |
fiberhusk | 1 tsk | |
mjölk | 4 dl | |
ägg | 4 st | |
solroskärnor |
Sätt ugnen på 225 grader. | |
Dela bacon och lägg i en ugnssäker form, ställ in i ugnen och låt stekas medan ugnen värms upp. | |
Blanda alla torra ingredienser och vispa ner först mjölken och sedan äggen. | |
Ta ut formen ur ugnen och häll först morötterna över baconet och sedan pannkakssmeten. | |
Strössla solroskärnor på toppen och ställ in i ugnen igen i ca 20 min. |